ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Δελτίο τύπου

Έμεινα εμβρόντητος, σαν να με χτύπησε κεραυνός - διαβάζοντας την ανοικτή επιστολή που συνυπογράφουν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, Φέγγη, Βασιλάκος, Σωτηρόπουλος.

Με εμφανίζουν, να είμαι παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28 ης Μαρτίου 2018, να συμμετέχω σε συζήτηση, να μην ψηφίζω αναβολή, να συντάσσομαι με τον Καπλάνη, να ψηφίζω να «φεσωθεί» η πόλη με 260.000 ευρώ και μου καταλογίζουν ευθύνες γι’ αυτό, και να επιχειρώ να «δουλέψω» γνωστούς και αγνώστους. Και όλα αυτά τα έκανα ενώ ήμουν ΑΠΩΝ από το δημοτικό Συμβούλιο. Τέτοια παράνοια; Τόση παράκρουση ή παραχάραξη της αλήθειας; Την Τετάρτη 28/3/2018, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, παρουσίαζα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε προγραμματισμένη από καιρό εκδήλωση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της ΎΔΡΑΣ, πρόγραμμα για την ενίσχυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων, παρουσία του Δημάρχου ΎΔΡΑΣ και του Προέδρου του Β.Ε.Π. (φωτό 1) Την Τρίτη 27/3/2018 έχω αποστείλει επιστολή, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία ανέγνωσε στο Σώμα, με την οποία τον ενημέρωνα, για την απουσία μου από τη συνεδρίαση της 28 ης Μαρτίου 2018 και για την αποπομπή του κ. Σωτηρόπουλου από την παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» (φωτό 2) Με δεδομένη την απουσία μου, τι εξηγήσεις να δώσω στα μυθεύματα; Τι συνειρμούς να κάνω; - Το ότι λένε ΨΕΜΑΤΑ είναι αποδεδειγμένο. Το ότι ψεύδονται συνειδητά δεν μπορώ να το πιστέψω. - Το ότι βλέπουν την παρουσία μου παντού, είναι υπερβολικό ως εξήγηση και περνάει στη σφαίρα της φαντασίας. - Το ότι έγραψε άλλος το κείμενο και αυτοί κλήθηκαν απλώς να το υπογράψουν, χωρίς να το διαβάσουν, είναι μια πιθανότητα, αλλά και πάλι δεν είναι σοβαρό ενδεχόμενο. Έστω ένας, από τους τρείς, δεν πρόσεξε ότι δεν ήμουν εκεί; Ένας δεν βρέθηκε να πει την αλήθεια; Να πει τα γεγονότα όπως είναι; Σε τόσο μεγάλη σύγχυση βρίσκονται; Εκτός αν είδαν το φάντασμά μου.  Όποια ερμηνεία και αν δώσει κανείς ένα είναι γεγονός. Μπροστά στη σκοπιμότητα έχει πάει περίπατο και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Στην ουσία τώρα. Χαίρομαι που οι τρεις Δημ. Σύμβουλοι, έστω και καθυστερημένα, υιοθέτησαν το αίτημα που υποβάλαμε από τις 2/4/18, τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι (Γιάγκας, Σιαραμπή, Αννίσας, Καρανάσιου) για να γίνει συζήτηση του θέματος του «ΠΑΝΘΕΟΝ» και των προστίμων στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία κάθε εμπλεκόμενου και ενδιαφερόμενου. Αν όντως το εννοούν, ας συνυπογράψουν την επιστολή για να υποχρεωθεί η διοίκηση Καπλάνη να το φέρει ως θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο. Ιδού η Ρόδος. Μην κατασκευάζουν άλλοθι. Ας προχωρήσουν στην υπογραφή. Τα άλλα είναι υπεκφυγές και εκ του πονηρού. Για την πληρότητα της ενημέρωσης μπορεί όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://www.dinatipoli.gr/2018/04/02/αίτημα-για- πανθεον

Πιο Δημοφιλή