ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ∆ήμο μας η θεματική εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΠ Υγείας με τίτλο "Προσεγγίζοντας την κατάθλιψη".

Για την πραγματοποίησή της συμμετείχαν εξειδικευμένα στελέχη, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, διατροφολόγοι, εναλλακτικοί θεραπευτές. Στις δράσεις της θεματικής εβδομάδας προσήλθαν πάνω από 400 άτομα, ενδιαφερόμενοι δημότες μας, πολίτες από γειτονικούς δήμους και επαγγελματίες από διάφορους σχετικούς φορείς εντός και εκτός των ορίων του δήμου μας. Η ικανοποίηση από την παρουσίαση του προγράμματος της θεματικής εβδομάδας ήταν μεγάλη και ήδη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλους δήμους για να εντάξουν την παρουσίασή της στο πρόγραμμά τους. Στο επιχειρησιακό πλάνο του ΚΕΠ Υγείας ακολουθούν επόμενα προγράμματα για την πρόληψη των νοσημάτων που περιλαμβάνονται στο Πρωτόκολλο έτσι ώστε οι δημότες μέσα από την απόκτηση γνώσης και τη βιωματική συμμετοχή τους να θωρακίσουν την υγείας τους σε προ-συμπτωματικό στάδιο. Όλοι οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για το πρόγραμμα και αναγνώρισαν την πρωτοπορία του σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Πιο Δημοφιλή