ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος", με τη βοήθεια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, προχώρησε στην αναβάθμιση του φωτισμού της Εστίας της,

με την αντικατάσταση όλων των συμβατικών ενεργοβόρων λαμπτήρων, με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας τύπου LED. Με την ενέργειά μας αυτή προσδοκούμε στην μείωση του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό άνω του 50%, στην αναβάθμιση της ποιότητας φωτισμού σε όφελος των παιδιών, των μελών μας αλλά και της γειτονιάς μας κατά 100%, ενώ παράλληλα συμμετέχουμε έμπρακτα, σε κάποιο ποσοστό, στην ενεργειακή εξοικονόμηση πόρων του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη και τους συνεργάτες του, όπως και τα μέλη μας Γιάννη Παπαθανασάκη, Παναγιώτη Περάκη και Νίκο Γιαλεσάκη για την πολύτιμη βοήθεια στην ολοκλήρωση της δράσης αυτής.

Τέλος, ένα ιδιαίτερα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Αντιδήμαρχο Σάββα Σαββίδη για την αέναη υποστήριξή του...

Πιο Δημοφιλή