ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Μια πολύ σημαντική επιτυχία της Παθολογικής – Hπατολογικής κλινικής του ΓΝΔΑ ήρθε να φωτίσει την πολύ υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά

που κάνει ο Δ/ντής της κλινικής Ανδρέας Καπάταης και οι συνεργάτες του, στον παθολογικό τομέα του Νοσοκομείου της πόλης μας. Η εργασία τους με τίτλο «Μέσα Δρώντα Αντιικά (DAAs) στη Θεραπεία της Χρόνιας Ηπατίτιδας C (XHC) στη Σύγχρονη Κλινική Πράξη» που κατατέθηκε στο 37 ο πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό συνέδριο που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε το 1 ο βραβείο. Η επιτυχία αυτή του Νοσοκομείου έρχεται ως μία ακόμα απάντηση προς όσους τυχόν εξακολουθούν να κάνουν σκέψεις νέας υποβάθμισής του, αλλά κυρίως θέτει ξανά την αναγκαιότητα της συνολικότερης αναβάθμισής του στους απαραίτητους τομείς υπηρεσιών υγείας, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.

Πιο Δημοφιλή