ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Ένας πολύ σημαντικός θεσμός προστασίας της υγείας των πολιτών ξεκίνησε να λειτουργεί στο Δήμο μας. Πρόκειται για το ΚΕΠ Υγείας,

τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, στο ισόγειο του Δημοτικού κτιρίου επί της οδού Σερίφου 2. Μετά την καθιερωμένη τελετή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης, στην ομιλία του τόνισε ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει αμέτοχη. Με τη δημιουργία του ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο μας επιδιώκουμε μέσω των υπηρεσιών πρόληψης που αυτό θα παρέχει να προστατευθεί αποτελεσματικά η υγεία των δημοτών μας. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Λεωτσάκος σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο ιστορικό δημιουργίας του ΚΕΠ Υγείας καθώς και στη σημασία της λειτουργίας του. Χαρακτηριστικά είπε πως με τις υπηρεσίες πρόληψης του ΚΕΠ Υγείας μπορούμε να προλάβουμε και να νικήσουμε πολύ σοβαρές ασθένειες και να σωθούν πολλές ζωές. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από το Γενικό Δ/ντή του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρη Παπασπυρόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό και τα προγράμματα προαγωγής υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ που βασίζονται στην πρόληψη αλλά και στους δήμους μέλη που απαρτίζουν το δίκτυο και που μέχρι σήμερα φθάνουν τους 164. Ακόμη συνεχάρη τις υπηρεσίες του δήμου για την ποιότητα της δουλειάς που μέχρι σήμερα έχουν κάνει, ώστε το ΚΕΠ Υγείας της Αγίας Βαρβάρας να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Σύντομο χαιρετισμό μέσω του διαδικτύου απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρει τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία να λειτουργήσει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο  του. Ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στο ΕΔΔΥΠΠΥ η προαγωγή της υγείας στους Δήμους, είναι η πρώτη προτεραιότητα λέγοντας χαρακτηριστικά «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο και προβαίνουμε σε κάθε δυνατή ενέργεια για να στηρίξουμε την πρόληψη στους Δήμους – μέλη μας. Ο θεσμός των ΚΕΠ Υγείας γεννήθηκε και διευρύνεται με συνέπεια και σωστή οργάνωση ». Ακολούθησε από την υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Κοινωνική Λειτουργό Αθανασία Μυγδάκη η παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών του ΚΕΠ Υγείας και των πρωτοκόλλων πρόληψης καθώς και των επαγγελματιών υγείας της περιοχής μας που συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις υπηρεσίες του ΚΕΠ, ως πάροχοι υγείας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δομών υγείας, επαγγελματίες υγείας της πόλης μας και πολλοί συμπολίτες μας.

Πιο Δημοφιλή