ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Στο μεγάλο έργο του ΜΕΤΡΟ, της νέας διαδρομής που κατασκευάζεται από την Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια, τα Μανιάτικα, μέχρι τον Πειραιά,

ξαναγήθηκαν την Τρίτη 19 Δεκέμβρη, οι Δήμαρχοι Γιώργος Καπλάνης, Σταύρος Κασιμάτης και Γιώργος Ιωακειμίδης. Μαζί τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Είχαν την ευκαιρία, να δουν από κοντά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λεκανοπέδιο και να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την πορεία των εργασιών. Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, από την Αγία Βαρβάρα μέχρι και τη Νίκαια. Έργο που θα αναβαθμίσει τις πόλεις, θα λύσει τα προβλήματα της καθημερινής μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και θα τονώσει την εμπορική κίνηση. Οι τρεις Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης, διαπίστωσαν για άλλη μια φορά ότι η καλή σχέση και η συνεργασία των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα σε όφελος των πολιτών και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να δουλεύουν στην ίδια κατεύθυνση.

Πιο Δημοφιλή