ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει ήδη ενημερωθεί από τέσσερις (4) συμπολίτες μας, για την Κατάσχεση, που επισπεύδεται σε βάρος της πρώτης κατοικίας τους,

λόγω κόκκινου τραπεζικού δανείου!
Ο Δήμος μας, αξιολογώντας τα οικονομικά δεδομένα τους και μέσω των απόρρητων στοιχείων, που διαθέτει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι, λόγω πλήρους οικονομικής αδυναμίας, θα σταθεί δίπλα τους και θα αγωνιστεί να τους προστατεύσει, με δυο τρόπους: 1) Με την ΔΩΡΕΑΝ παροχή νομικής υποστήριξης, μέσω Δικηγόρου, που θα αναλάβει την υπόθεσή τους. 2) Θα εξετάσει, είτε μόνος του, είτε σε συνεργασία με γειτονικούς Δήμους, την σύσταση Εταιρείας ειδικού σκοπού, με καταβολή χρημάτων από τον Δήμο, με στόχο, την αγορά των πρώτων κατοικιών και την επαναπόδοση, του μοναδικού σπιτιού τους, στους συμπολίτες μας! Ήδη εκπλειστηριάστηκε πρώτη κατοικία στην Αττική, με τίμημα, κάτω από δέκα χιλιάδες (10.000) Ευρώ (!!) και η προστασία, από το Νόμο Κατσέλη, γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, πλέον, μετά την Πρωτοχρονιά! Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα προσπαθήσει κανένας Συμπολίτης μας, να μην μείνει άστεγος, μετά την 1η Ιανουαρίου !

Πιο Δημοφιλή