ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ενημερωτική εκδήλωση, που διοργανώνουν ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.), σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.),

με θέμα: «Η βία κατά των γυναικών: ένα πρόβλημα, πολλές όψεις», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη» (1ος όροφος Δημοτικού Κινηματοθέατρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις»).
Ομιλήτριες: Προσκεκλημένη – κεντρική ομιλήτρια: Βασιλική Κόλλια, τ. Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα ομιλίας «Βία κατά των Γυναικών: ένα αθέατο έγκλημα». Βασιλική Σταύρου, Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Μαρκοπούλου, η οποία θα εισηγηθεί «Βιωματικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας» Ζωή Γιαννάκη, εκπαιδευτικός και Δημοτική Σύμβουλος Μαρκοπούλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, με θέμα ομιλίας «Επιπτώσεις της Κακοποίησης των γυναικών μητέρων στα παιδιά τους. Προτάσεις και Λύσεις.»

Πιο Δημοφιλή