ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Γράφει ο Αντ. Δεωνάς.


Διαβάσαμε με προσοχή το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής ΕΔΩ όπου η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο,

αποφάσισαν την κατ’ εξαίρεση μεταφορά και διάθεση των αδρανών υλικών που συλλέγονται από τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης, στο ανενεργό λατομείο του ΤΙΤΑΝ. Ουσιαστικά ότι μπάζα, σκουπίδια και ότι άλλο μαζέψουν από τα Μέγαρα, το Μεγάλο Πεύκο και τις περιοχές της Μάνδρας και αν καταλάβαμε καλά, θα πάνε να θα θαφτούν στο συγκεκριμένο λατομείο.   

Βέβαια στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναγράφεται ότι θα είναι προσωρινή αυτή η κατάσταση και θα αφορά τα απόβλητα μόνο από τις πληγείσες περιοχές.  

    
Σίγουρα κανείς δεν λέει να μην καθαριστούν οι  πληγείσες περιοχές από τα μπάζα. Είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει μετά από αυτή την καταστροφή και που δεν χωράει ανθρώπινος νους με αυτό που συνέβη. Η ερώτησή μας όμως είναι: Δεν υπήρχε άλλη λύση; Γιατί πάρθηκε με τόση ευκολία απόφαση για το λατομείο του Τιτάνα;   Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι λογικό μας γεμίζει καχυποψία, επειδή στην Ελλάδα, «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».. Όσο μάλιστα αφορά τα απόβλητα, ο χρόνος το έχει επαληθεύσει! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκεί που ήταν να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής, τελικά όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά επεκτείνεται κατά 108 στρέμματα.      


Τελικά, μήπως τα σχέδια του ΕΔΣΝΑ της Περιφέρειας και του κυρίου Σταύρου Ιατρού, άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά, αρχής γενομένης από το λατομείο ΤΙΤΑΝ με πρόσχημα τις καταστροφές από την θεομηνία στη Δυτική Αττική, ανοίγοντας γενικά την «Κερκόπορτα» για τα Λατομεία;     
Μήπως τελικά, ισχύει και εδώ το ρητό...«ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Πιο Δημοφιλή