ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 06 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν σήμερα στο Πεδίο του Άρεως γονείς και παιδιά στη μεγάλη γιορτή, με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…»,

που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων, από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ το 1977 ως σήμερα. Η εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή παιδιών, εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «BeActive». Συγκεκριμένα, από τις 11 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα, οργανισμούς καθώς και προσφυγικές δομές, έπαιξαν χάντμπολ στο πλαίσιο αγώνων μεταξύ γονιών και παιδιών, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, προπονητών, κ.ά. Παράλληλα διασκέδασαν με τις πρωτότυπες εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση, πέρα από αθλητικό και ψυχαγωγικό, είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης για προσφυγικές και κοινωνικές δομές, που έχει ιδρύσει, με τη ΓΓ Εμπορίου, η Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μια εκδήλωση που εντάσσεται στην αλυσίδα εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με άλλους φορείς, προκειμένου να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες με αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Πιο Δημοφιλή