ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ  
Η Δυτική Αττική και ιδιαιτέρα το Θριάσιο πεδίο, υφίστανται για δεκαετίες την περιβαλλοντική υποβάθμιση από την άναρχη οικονομική ανάπτυξη. 

Ζητάμε την προσωπική σας παρέμβαση για να τερματιστεί, επιτέλους, η κατάσταση αυτή και να αρχίσει η εξυγίανση της περιοχής.   Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας, ομόφωνα, αποφάσισε να αποδοθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση οι χώροι των πρώην διαλυτηρίων πλοίων Μπακόπουλου και Σάββα, που βρίσκονται ακριβώς στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας.    Επειδή, χωρίς δεύτερες σκέψεις,  στηρίζουμε τις επενδύσεις με τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, ώστε να μειωθεί η ανεργία, προτείνουμε άλλους χώρους για επενδύσεις, ακόμα και για ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες, με εξαίρεση το παράκτιο μέτωπο της Ελευσίνας, διότι σε μια ακτογραμμή 13 km μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα είναι προσβάσιμα στους πολίτες, αφού όλα είναι κατειλημμένα από άλλες, κυρίως ρυπαίνουσες   δραστηριότητες.   Είμαστε στην διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις, ζητάμε την άμεση παρέμβαση σας λόγω του επείγοντος του θέματος,  ενημερώνοντας σας πως το αίτημα μας αυτό στηρίζουν με τις υπογραφές τους και οι πέντε βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Υπόλοιπου Αττικής και, επιπλέον, το θέμα αφορά την Ελευσίνα,  Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021.
Με εκτίμηση Βασιλείου  Γιάννης Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής  Τσουκαλάς Γιώργος Δήμαρχος Ελευσίνας

Πιο Δημοφιλή