ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Αυγούστου 2016 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή πεζογέφυρας στη γέφυρα της οδού Αλέκου Παναγούλη και διαμορφώσεις λοιπών κοινόχρηστων χώρων», προϋπολογισμού 649.745 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των διερχόμενων πολιτών, καθώς θα διασφαλίζει την άνετη και κυρίως ασφαλή διέλευση των γραμμών του ΗΣΑΠ.
AdTech Ad Σημειώνεται ότι σημαντικό ποσοστό χρηστών τρίτης ηλικίας έχει ως προορισμό το κτίριο ΕΟΠΥΥ, ενώ υπάρχουν και άλλοι δημοφιλείς προορισμοί που βρίσκονται πλησίον του έργου και προσελκύουν μεγάλο αριθμό πολιτών.
Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις αφορούν στην κατασκευή νέας μεταλλικής πεζογέφυρας, η οποία θα διαταχθεί πλησίον και παράλληλα της υφιστάμενης οδογέφυρας της οδού Αλέκου Παναγούλη στη Νέα Ιωνία με στόχο να γίνεται εφικτή η διέλευση των πεζών πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΗΣΑΠ.
Τη συνολική κατασκευή της πεζογέφυρας συμπληρώνουν δύο ανελκυστήρες για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ εκατέρωθεν των σιδηροδρομικών γραμμών.
Επισημαίνεται ότι μετά την κατασκευή της πεζογέφυρας θα γίνει αποκατάσταση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, όπως διαβάζουμε στο aftodiikisi.gr.
Η πεζογέφυρα θα συνδέει τις οδούς Κάλβου και Διονυσίου Σολωμού και θα βρίσκεται στο μέσο περίπου της απόστασης μεταξύ των σταθμών ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου.
Τέλος, τη δημοπράτηση και εκτέλεσή του έργου αναλαμβάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

 

Πιο Δημοφιλή