ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

 Πέρσι το περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε κατά πλειοψηφία αρνητικά για την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων (αρ. 179/2015 απόφαση, με αφορμή την αίτηση του Δήμου Ιλίου για διοργάνωση "Λευκής Νύχτας"). Έκτοτε, η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει δώσει άδεια για τέτοιες "διοργανώσεις".

Παρόλ' αυτά, σε διάφορους Δήμους, και το 2015 και το 2016 οι λευκές Νύχτες διοργανώθηκαν την ώρα που η Περιφέρεια Αττικής... μάλλον κοιμόταν. Δυο απανωτά κρούσματα έχουμε στο Βόρειο Τομέα: ο Δήμος Iλίου διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο μια ακόμη "Λευκή Νύχτα". Παρότι δεν είχε πάρει άδεια για επέκταση του ωραρίου, παρότι τα σωματεία διαμαρτυρήθηκαν, παρότι ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Θάνος Μικρούτσικος ακύρωσαν την προγραμματισμένη συναυλία μόλις έμαθαν ότι επρόκειτο για "λευκή νύχτα", παρότι η επιθεώρηση Εργασίας ήταν εκεί, κανείς δεν είχε "αρμοδιότητα" να σταματήσει την παρανομία. Η Περιφέρεια Αττικής, που είναι η αρμόδια για την έκδοση αυτών των αδειών, θα μπορούσε να έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, προκειμένου να αναγκαστεί να παρέμβει και να βάλει φρένο στην παράνομη πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας. Φαίνεται ότι δεν το κανε. Άραγε, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κος Καραμέρος δεν γνωρίζει τι γίνεται στους Δήμους της περιοχής του; Αν δεν γνωρίζει, ας τον ενημερώσουμε: Το Σάββατο που μας έρχεται, ετοιμάζεται παρόμοια φιέστα στο Μαρούσι, χωρίς άδεια της Περιφέρειας, και μάλιστα από τον δήμαρχο Γ. Πατούλη, που είναι πρόεδρος της ΚΕΔΕ! Για να δούμε, αυτή τη φορά θα παρέμβει η περιφέρεια Αττικής για να διαφυλάξει τις αποφάσεις της και να τους "ταράξει στη νομιμότητα" όπως έλεγε προεκλογικά; Ή μήπως είναι πιο βολικό να χουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο -δηλ. να παριστάνουν ότι κρατούν τα φιλεργατικά τους αισθήματα καταψηφίζοντας τις Λευκές Νύχτες, αλλά να χαϊδεύουν και τους Δημάρχους με το να κάνουν τα στραβά μάτια στην πραγματοποίησή τους;   ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πιο Δημοφιλή