ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή, σε συγκεκριμένες διατάξεις του νομοσχεδίου «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών,

Υπηρεσίας Αρχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής» και οι οποίες αφορούν τους δήμους, ζητεί με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.
Ειδικότερα ζητεί να υπάρξει επιπλέον επεξεργασία πριν το νομοσχέδιο εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, στα άρθρα 5 και 13 όπου προβλέπεται η στελέχωση των υπηρεσιών Ασύλου και Υποδοχής και Ταυτοποίησης με προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή» που όπως αναφέρει, «η ίδια η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από προσωπικό προκειμένου να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητες που της έχουν παραχωρηθεί χωρίς το προσωπικό όπως επιτάσσει το Σύνταγμα». Επίσης, στο άρθρο 6, που προβλέπει την στέγαση της «Αρχής των Προσφυγών» σε κτίρια του Δημοσίου, φορέων του Δημοσίου ή των ΟΤΑ με παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα και στο άρθρο 18, όπου προβλέπεται με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών δυνατότητα κατανομής χρηματικών ποσών σε Υπουργεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΝΠΔΔ και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την διαχείριση των θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής, την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που απορρέουν από την είσοδο και υποδοχή πολιτών τρίτων χωρών χωρίς, όπως σημειώνει ο κ. Πατούλης, «να αναγράφεται ότι η κατανομή αυτή, προφανώς θα πρέπει να είναι ανάλογη με την προσφορά του κάθε φορέα που διαχειρίζεται το θέμα».

Πιο Δημοφιλή