ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Μαρτίου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση


του Αντ. Δεων@

Διαβάζω παντού για τις υποψηφιότητες και πάντα γελάω με τους αντι-συστημικούς «αγωνιστές» ανεξάρτητους υποψήφιους Δημάρχους πετρόλ απόχρωσης και ειδικά με αυτούς που με μηδέν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, (που δεν είναι ικανοί να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα) με τα μόνα εφόδια την αναγνωρισιμότητα λόγο επαγγέλματος η την κληρονομιά, κάνουν τα κοκκοράκια και προσπαθούν να αποδείξουν ότι ήρθαν σε αυτό τον «ανεξάρτητο» κόσμο από παρθενογένεση και εδώ μου έρχεται να φωνάξω...

«μα g@μώ το φελέκι μου g@μώ», τελικά σ' αυτό τον τόπο δεν υπάρχουν εξαρτημένοι; Μόνο ανεξάρτητοι;

Αν όμως κάτσεις ψύχραιμα και το καλοσκεφτείς, στην τελική ανάλυση ίσως βολεύει και τους Δημότες αυτό, γιατί στην πραγματικότητα ορισμένοι υποψήφιοι Δήμαρχοι ανά περίοδο, ζουν και αναπαράγονται μέσα από κάποιες φανταστικές κατασκευές, που και σε αυτή την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, ο ανεξάρτητος είναι μια φανταστική κατασκευή. Αυτό προσπαθούν να κάνουν και κάποιοι υποψήφιοι και βέβαια δεν σημαίνει πως οι κατασκευές αυτές είναι απαραιτήτως ψεύδη, αλλά το περιεχόμενό τους με ένα αστραφτερό περιτύλιγμα, επηρεάζει πάντοτε το σύνολο μίας κοινωνίας.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σε αυτό τον τόπο που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, είναι σύνηθες φαινόμενο οι ψηφοφόροι να επιλέγουν ανώριμους (γι αυτό πάμε κατά διαβόλου)....δε γίνεται αλλιώς....ο ώριμος δεν επικοινωνεί στην ίδια γλώσσα αλλά σε μια ξένη (για τους ανώριμους) γλώσσα.....πάντα έλκουμε αυτό που είμαστε μέσες άκρες σαν Λαός, σαν Κράτος, σαν Δήμος και βολευόμαστε με τα καθρεφτάκια και τις πολύχρωμες χάντρες που μας δίνουν απλόχερα σε κάθε προεκλογική περίοδο...!

Πιο Δημοφιλή