ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Παρά τη διαφωνία μελών και της δικής της παράταξης, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες, παρά την αντίδραση των πολιτών και την εμπεριστατωμένη θέση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας,

 χτες προχώρησε στην υπερψήφιση της ΜΠΕ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, με τις ψήφους ουσιαστικά της παράταξης Σγουρού! Τις ψήφους των συμβούλων της Δύναμης Ζωής που καταψήφισαν ή ψήφισαν λευκό (με αποτέλεσμα η Δύναμη Ζωής να μην έχει καν πλειοψηφία) αντικατέστησαν βέβαια επάξια οι ψήφοι της ΝΔ και των ΑΝΕΛΛ, ομού μετά των ψήφων του Σγουρού –που γελάγαν και τα μουστάκια του χτες.
Η Ρ. Δούρου δεν τοποθετήθηκε καν. Και τι να πει; -Ότι από το Σεπτέμβρη 2014 όχι απλώς δεν πίεσε για οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίου, αλλά όλο και πιο κοντά ερχόταν (και με αυτόν τον) «εκλεκτό» επιχειρηματία μέχρι τις γραφικές δηλώσεις περί «Α-ρένας Δούρου»; -Ότι άφησε ακάλυπτο τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας από την αρχή μέχρι τέλους; -Ότι παραχωρεί σε μια ιδιωτική εταιρεία για 49 χρόνια μια δημόσια έκταση που είχε παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ; -Ότι το σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κάνει έξωση στην ερασιτεχνική ΑΕΚ; -Ότι για όλο αυτό το μεγαλεπήβολο ιδιωτικό σχέδιο θα δοθούν πάνω από 40 εκ. ευρώ από δημόσιο χρήμα; -Ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε διάφορους τους επιχειρηματίες, οι οποίες υλοποιούνται με όλες τις ιδιωτικοποιήσεις και τα ξεπουλήματα; Η παράταξη «Δύναμη Ζωής», όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διαλέξει στρατόπεδο. Είναι ξεκάθαρο με ποιανών την «ταξική μεροληψία» είναι. Όμως, το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και επί Σαμαρά-Σγουρού! Δεν θα επιβληθεί το δίκιο του επενδυτή στις γειτονιές μας!
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πιο Δημοφιλή