ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, κατά την συνεδρίαση του στις 7-10-2015 ομόφωνα αποφάσισε την προκήρυξη στάσης εργασίας την 14-10-2015 ημέρα Τετάρτη, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 10:00 πμ.

για χρονίζοντα προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και που παρά τις συνεχής διαβεβαιώσεις περί επίλυσης των από την Αντιπρόεδρο κ. Μπιζά εκκρεμούν.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
1. Καταβολή των δεδουλευμένων Υπερωριών μηνός Ιανουαρίου, και των προς συμπλήρωση ωραρίου ωρών όλου του έτους.
2. Καταβολή στους δικαιούχους του αναλογούντος γάλακτος σε χρήμα για την περίοδο Δεκέμβριου 2013 έως τον Μάιο του 2014, αίτημα σύννομο και δίκαιο  που έκανε δεκτό η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ από τις αρχές του χρόνου και ακόμα εκκρεμεί η καταβολή του.
3.  Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων, οι ιατρικές εξετάσεις και ο εμβολιασμοί που απαιτούνται λόγω της φύσεως της εργασίας.Χρειάζεται να επισημάνουμε ότι οι εργαζόμενοι μέσα στα σκουπίδια δεν μπορεί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς τα απαραίτητα υποχρεωτικά  μέσα προστασίας της υγείας των. Με διαρροή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στις 7 Οκτωβρίου 2015 «προαναγγέλθηκε» η κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών και προφανώς και του αντίστοιχου επιδόματος για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας. Κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τις καθημερινές συνθήκες εργασίας όσων εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας  και σχεδιάζουν να τους συνταξιοδοτήσουν στα 67 έτη όταν πολλοί από αυτούς αδυνατούν να φτάσουν ακόμα και το 60ο έτος της ηλικίας!!! Προειδοποιούμε όλους τους εμπλεκόμενους πως πάλι κάποιοι σχεδιάζουν χωρίς τους εργαζόμενους. Οποιαδήποτε σκέψη ή ενέργεια που αφορά κατάργηση  νομοθετημένων εργατικών  δικαιωμάτων θα αποτελέσει για τους εργαζόμενους την αιτία  πολύμορφων κινητοποιήσεων.
 Ζητάμε από την Διοίκηση του φορέα μας να γίνει αρωγός στον αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα προκειμένου να υπερασπίσουν τα κεκτημένα δικαιώματα τους. 

                                                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                                                                       Ι. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Πιο Δημοφιλή