ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Στη νέα κυβέρνηση που πρόκειται να σχηματιστεί, ανάμεσα στα άτομα που διεκδικούν θέση Υπουργού είναι σύμφωνα με πληροφορίες η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου η οποία ως φαίνεται, θέλει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Υπάρχει όμως ένα ερωτηματικό, το ποιος θα τη διαδεχτεί εφ όσων τελικά αποχωρήσει.  Βέβαια ακούγεται έντονα, ότι τη θέση σχεδιάζει να διεκδικήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης ο οποίος έχει μαζί του πολλούς από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης Δύναμη Ζωής, ενώ απέναντί του,  είναι ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Σπύρος Τζόκας και Βόρειου τομέα Γιώργος Καραμέρος και το θέμα είναι ποιος θα έχει τελικά τα περισσότερα εσωτερικά ερείσματα ώστε να επικρατήσει μετά από μια εσωτερική ψηφοφορία! Πάντως, εάν υπουργοποιηθεί και αποχωρήσει η Ρένα Δούρου, ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα και στον  Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) στον οποίο είναι Πρόεδρος η ίδια και που αυτή την στιγμή είναι εν εξελίξει το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων. Ηδη οι Δήμοι έχουν αρχίσει και καταθέτουν τα Τοπικά Σχέδια Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ) και το θέμα είναι, αφού αποχωρήσει, ο νέος επικεφαλής που θα την διαδεχθεί, αν θα συνεχίσει την ίδια πολιτική στη διαχείριση των αποβλήτων, η θα έχουμε αλλαγές, που αυτό θα σημαίνει, καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος. Ίδωμεν...Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Πιο Δημοφιλή