ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Ιουλίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ρ. Δούρου : «Η στήριξη του τουρισμού, και ειδικότερα του θαλάσσιου τουρισμού και του τουρισμού των νησιών του Αργοσαρωνικού. αποτελεί σοβαρή πρόκληση»


Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, Αντώνη Στελλιάτο συναντήθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ενημέρωση της Περιφερειάρχη για τη συμβολή των επαγγελματικών τουριστικών πλοίων στον τουρισμό και την ενίσχυση των νησιών του Αργοσαρωνικού ως εγγύτερα της Αθήνας και πρώτο σταθμό της κρουαζιέρας των ναυλωτών, ειδικά κατά την κρίση που διέρχεται σήμερα η χώρα. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, Α. Στελλιάτος αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας μαρινών στα νησιά, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσέγγιση των πλοίων, καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις και παροχές αυτών. Ο ίδιος τόνισε ότι ο τομέας των μαρινών είναι πολύ σημαντικός και σε στάδιο ανάπτυξης και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Αρχή προχωρά, στο πλαίσιο του πρόσφατου Οδικού Χάρτη που συμφωνήθηκε με τους αντιπροσώπους των παραγωγικών φορέων (ΣΕΤΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ), στη συντονισμένη προβολή και τόνωση του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, στη βάση, για πρώτη φορά, στρατηγικού σχεδιασμού. «Στην προσπάθεια διασφάλισης της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας, η στήριξη του τουρισμού, και ειδικότερα του θαλάσσιου τουρισμού και του τουρισμού των νησιών του Αργοσαρωνικού αποτελεί σοβαρή πρόκληση. Στην κατεύθυνση αυτή θα πράξουμε ό,τι απαιτείται και ό,τι απαιτούν οι περιστάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», είπε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης.

Πιο Δημοφιλή