ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2015, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, στο Περιστέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τη συγκρότηση τοπικών σχεδίων διαχείρισης αποβλήτων. Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας, Δήμαρχοι,

Αντιδήμαρχοι και διευθυντές των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.
Παρουσιάστηκε η προσπάθεια μετάβασης σε έναν ριζικά διαφορετικό προσανατολισμό για τη διαχείριση των αποβλήτων, που θα εκκινεί από τον εθνικό σχεδιασμό και θα εξειδικεύεται σε περιφερειακά και τοπικά σχέδια. Τα τελευταία θα πρέπει να συγκροτηθούν από Δήμους ή ομάδες Δήμων σύντομα, καθώς το χρονικό πλαίσιο αρχίζει να γίνεται πιεστικό. Αυτό που συμφωνήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους είναι η συγκρότηση ομάδας εργασίας σε επίπεδο Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών διευθυντών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας. Σκοπός είναι ο καθορισμός των ομάδων Δήμων που θα συγκροτήσουν Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων, καθώς και η προετοιμασία των διαδικασιών για να εκπονηθούν μελέτες. Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην παραπάνω προσπάθεια και θα συμβάλλει με κάθε μέσο ώστε το εγχείρημα να στεφθεί με κάθε επιτυχία.

Πιο Δημοφιλή