ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Απριλίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την αυταρχική ενέργεια του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη να αντικαταστήσει την κλειδαριά του γραφείου, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων εντός του Δήμου και να απαγορεύσει τη χρήση και την είσοδο σε αυτό στους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από τον Δήμαρχο Μαραθώνα είναι καταδικαστέα και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Ιδίως, όταν ο κ. Ψηνάκης συμπεριφέρεται σαν οι εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ιδιοκτησία του και αποφασίζει να σφραγίσει το γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων απροειδοποίητα και παράνομα, απειλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο του Συλλόγου με Ε.Δ.Ε. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Ψηνάκης πώς η άσκηση των καθηκόντων του ως Δήμαρχος δεν μπορεί να γίνεται με όρους (εκλέχθηκε ως Δήμαρχος και όχι ως μάνατζερ) τηλεοπτικού σόου. Ούτε καίρια ζητήματα μπορούν να αντιμετωπίζονται με ενέργειες... κλειδαρά και όρους επικοινωνιακούς, όπως νομίζει ο Δήμαρχος Μαραθώνα. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα τα οποία εκφράζονται από τον Σύλλογο Εργαζομένων και τα μέλη που αυτοί έχουν εκλέξει. Η καθ’ όλα αντιδημοκρατική απόπειρα φίμωσης του Συλλόγου Εργαζομένων και η κατάργηση της συνδικαλιστικής Νομοθεσίας (Ν.1264/1982) ίσως προσφέρει λίγα λεπτά δημοσιότητας στον ίδιο, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να κρύψει τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι δημότες του Μαραθώνα. Καλούμε ΑΜΕΣΑ το Δήμαρχο Μαραθώνα να ανακαλέσει την αντιδημοκρατική του απόφαση που μόνο στόχο έχει να εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα και επιτέλους να μάθει να σέβεται την θεσμική εκπροσώπηση των εργαζομένων που το μόνο που κάνουν είναι να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Πιο Δημοφιλή