ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Σε πλήρη ετοιμότητα βρήκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ο ασθενής σεισμός 3.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 08:32 το πρωί της Παρασκευής με επίκεντρο το Μαρούσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Δεν κατεγράφησαν ζημιές ή τραυματισμοί. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή λόγω του πυκνοκατοικημένου της περιοχής. Με εντολή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης του βόρειου τομέα και πρόεδρος της μητροπολιτικής επιτροπής πολιτικής προστασίας και ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Καραμέρος ήρθε άμεσα σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας, προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να μείνουν για δύο ώρες εκτός αιθουσών και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο μάθημά τους κανονικά, ακολουθώντας πιστά το σχέδιο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε επιφυλακή και σε άμεση συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) δεδομένου ότι τέτοιου τύπου ασθενείς σεισμοί κάτω από τον οικιστικό ιστό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Πιο Δημοφιλή