ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Ιανουαρίου 2015 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου. Η Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις αποτελεσματικές προσπάθειες όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας κατάφεραν, παρά την υποστελέχωση και την έλλειψη μέσων, να ανταποκριθούν στις ανάγκες και να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο, που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Τέλος, η Περιφερειάρχης έκοψε την πίτα, αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι στον Ξένο, στην φιλοξενία, σε όσους τη χρειάζονται και την προσφέρουν. Παρόντες στις επισκέψεις- συναντήσεις και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ήταν: οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι : Γιώτα Παππά, Ταξιάρχης Φαρμάκης και Αριστέα Βάβουλα, ο Άλκης Ζαβερδινός Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑΕ, ο Γεώργιος Κυριακόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Δυτικής Αττικής, Ευθύμιος Κοκμοτός .

Πιο Δημοφιλή