ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Πατούλης σε Καμίνη: Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή

«Συμφωνούμε με τον κ. Καμίνη ότι η διαδρομή του καθενός στην Αυτοδιοίκηση είναι γνωστή» απαντά ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, σε δήλωση του δημάρχου Αθηναίου, Γ. Καμίνη, σύμφωνα με την οποία «δεν είναι όλα στη ζωή ευκαιριακές μιντιακές εντυπώσεις.

Ευτυχώς, η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή. Τα παζάρια, το κομματικό παρασκήνιο, η ακόρεστη φιλοδοξία για τις ηγεσίες ποικίλων συνδικαλιστικών φορέων, έχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο».

 

Στο σχόλιό του ο κ. Πατούλης σημειώνει πως «οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι ταυτίζουν την αυτοδιοικητική τους διαδρομή στα κομματικά χρίσματα και στις υπόγειες συμφωνίες μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Και ποιοι στη δύναμη των τοπικών κοινωνιών» και προσθέτει: «Ο δήμαρχος Αμαρουσίου τολμά να εκτίθενται στην εκλογική διαδικασία της ΚΕΔΕ ως υποψήφιος, με ξεκάθαρη ατζέντα και πρόγραμμα και να ζητά την ψήφο των συναδέλφων του. Δεν είναι αυτός που δημιουργεί ευκαιριακές συμμαχίες στο χώρο της Αυτοδιοίκησης με διακύβευμα την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.

Ούτε λειτουργεί ως "σιγουράντζας", περιμένοντας να διαπιστώσει πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί για να αποφασίσει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος. Δεν έχει κανένα λόγο να πανικοβάλλεται ο εκλεκτός των media και των κάθε είδους Μ.Κ.Ο., γιατί εκτίθεται».

Σημειώνεται ότι με επιστολή του προς τους εκλέκτορες της γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ που συνεδριάζει την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου είχε ζητήσει να μη στηρίξουν «όσους υπηρετούν το αποτυχημένο μοντέλο λειτουργίας της ΚΕΔΕ των προηγούμενων χρόνων, γιατί πρόκειται για έναν αταίριαστο συνασπισμό προσώπων που είχαν και έχουν έναν και μόνον στόχο, να θέσουν την Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των μικροκομματικών τους επιδιώξεων, κι ας εμφανίζονται ως δήθεν ανεξάρτητοι κι ακομμάτιστοι υποψήφιοι».

 

Πιο Δημοφιλή