ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η πώληση του ΟΛΠ

Συνάντηση με τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, είχε σήμερα ο ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο πως το θέμα της πώλησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Κατά τη σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις γύρω από την προσπάθεια της κυβέρνησης να πουλήσει το 67% των μετοχών του ΟΛΠ, αλλά και η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του και η ανάπτυξη των σχέσεών του με τις πόλεις της Αττικής.

Ο Γιώργος Γαβρίλης τόνισε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι συμπαραστάτης τους στην προσπάθεια διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΟΛΠ, με όλες τις δραστηριότητές του, αναλαμβάνοντας και νομικές πρωτοβουλίες.

Κατά τα διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γαβρίλης σημείωσε:

«Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να υπάρχει μεγάλη βιασύνη -από διάφορες πλευρές- για να προχωρήσει η πώληση του ΟΛΠ, ακόμα και με ενέργειες αντίθετες σε κάθε έννοια στοιχειώδους νομιμότητας. Θεωρούμε ότι πρέπει τώρα να σταματήσει η διαδικασία πώλησης του Οργανισμού και να γίνει διάλογος για τη διαμόρφωση νέων σχέσεων ανάμεσα στο δημόσιο λιμάνι και στις πόλεις».

Πιο Δημοφιλή