ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 21 Αυγούστου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση


Όπως δήλωσε στο ''pitsounicity.gr'' ο Δήμαρχος Πεντέλης,Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, έχει μιλήσει τηλεφωνικά και έχει αποστείλει πρόσκληση σε νυν και πρώην Δημάρχους, όπου τους καλεί με σκοπό να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συζητηθούν θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης ως γνωστόν, προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΠΕΔΑ στις επικείμενες εκλογές και το  ραντεβού έχει οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ στο εξοχικό κέντρο ''Τέλης'' που βρίσκεται απέναντι από την Μονή Πεντέλης. 

''Η πρόσκληση που έχει αποσταλεί στους καλεσμένους''.

«Μπροστά στην έναρξη της νέας πενταετούς αυτοδιοικητικής θητείας βρισκόμαστε στην πρόκληση της σύστασης των οργάνων που θα μας αντιπροσωπεύσουν σε περιφερειακό και σε κεντρικό αυτοδιοικητικό επίπεδο.
 Η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση κυρίως όπως αυτή διαμορφώθηκε με την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και την πλήρη απαξίωση θεσμικά και λειτουργικά των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, επιβάλλει συμμετοχή, συναγερμό και εγρήγορση όλων μας για το καλό της κοινωνίας που μας στηρίζει και του τόπου μας.
Η πολύχρονη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική διαδρομή μου μου επιβάλλει να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό αυτό και να σας ζητήσω να είμαστε μαζί στο βήμα αυτό. Το απαιτεί η κοινωνία, η αυτοδιοίκηση, η πατρίδα.
Στο γενικό πλαίσιο των παραπάνω σκέψεων με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 20.30 στο κέντρο ΤΕΛΗΣ στην Πεντέλη ( οδός Ελ. Βενιζέλου, έναντι Ιεράς Μονής Πεντέλης),  για ανταλλαγή απόψεων,  γνωριμία και  ένα ποτήρι κρασί.
Θα επικοινωνήσω  και τηλεφωνικά μαζί σας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση
    Ο Δήμαρχος Πεντέλης
 Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης»

Πιο Δημοφιλή