ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει αυτοδιοικητικά, επιμένοντας ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του είναι η Αθήνα.

Αποδίδει δε, σε παράκεντρα τη φημολογία που τον παρουσιάζει ως πιθανό υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στο CNN Greece.
«Έχουμε εδώ κα 1,5 χρόνο δεσμευθεί ότι θα συνεχίσουμε αυτοδιοικητικά. Πρόθεσή μας είναι, με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει εδώ και 20 χρόνια στην αυτοδιοίκηση από διάφορες τιμητικές θέσεις, να βρεθούμε στην αξιοποίηση του παγκόσμιου brand name της Αθήνας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η Αθήνα να δώσει τη λάμψη της και να δώσει ανάπτυξη στην ίδια τη χώρα» τονίζει ο κ. Πατούλης διευκρινίζει: «Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον όμιλο “Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά”, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας από την Αθήνα συμμετέχουν σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε την παραγωγή πολιτικής, ώστε να μπορέσει κάθε γειτονιά να ανθίσει και η Αθήνα να αποτελέσει πόλο εξωστρέφειας για τη χώρα μας» διευκρινίζει. Σχετικά με τα δημοσιεύματα για πιθανή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισημαίνει: «Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, δεν έχουμε συζητήσει με ανθρώπους που έχουν αυτήν την ευθύνη στη Νέα Δημοκρατία. Αυτά βγαίνουν από παράκεντρα και εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία δεν μπορώ να μεταφράσω σήμερα. Το ίδιο διαπιστώσαμε για το όνομα του κ. Παχατουρίδη. Για τον κ. Παχατουρίδη δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Ούτε δυσαρεστημένοι είμαστε, ούτε υπάρχει πρόβλημα. Η αστική μας ευγένεια μας λέει ότι πρώτα θα ακούσουμε την όποια πρόταση και κατόπιν θα απαντήσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πρωτεύουσα, την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας».

Πιο Δημοφιλή