ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη των πυροπαθών  

Ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης για την επούλωση των πληγών από την ανείπωτη τραγωδία των πυρκαγιών της 23 ης Ιουλίου,

πρόσθεσε η Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας με τον κυβερνήτη της AHEPA HELLAS, Ευστάθιο Κεφαλίδη και τον αντικυβερνήτη Κωνσταντίνο Βαρσάμη, προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω, κοινές δράσεις, στήριξης των πληγέντων, καθώς και ο έμπρακτος συντονισμός των δυο φορέων. Στη συνάντηση μετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, και εστιάζοντας στην ουσία και τα άμεσα αποτελέσματα, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τη μάχη, προκειμένου η καθημερινότητα των πυροπαθών της Ανατολικής Αττικής, να αποκτήσει και πάλι, σύντομα, βιώσιμα χαρακτηριστικά. Ρ. Δούρου: “Επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης”  Η Περιφερειάρχης Αττικής αφού ευχαρίστησε τον κο Κεφαλίδη – «στο πρόσωπό του θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ομογενών μας στις ΗΠΑ» - για τη δραστηριοποίηση των ομογενών προκειμένου να στηρίξουν τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής, πρόσθεσε ότι «υπάρχει ο πατριωτισμός της πράξης και ο πατριωτισμός των εντυπώσεων. Και ευτυχώς και ο κος Κεφαλίδης και οι ομογενείς μας και εμείς, στην Περιφέρεια Αττικής, επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης και όχι των εντυπώσεων». Η ίδια υπογράμμισε ότι η σημερινή συνάντηση εντάσσεται σε «σειρά σχετικών συναντήσεων, για μέτρα προκειμένου αφενός να επουλώσουμε τις πληγές όσων δοκιμάζονται και αφετέρου, όπως τόνισε και ο κος Κεφαλίδης, να αποτρέψουμε την επανάληψη τέτοιων τραγωδιών, όπως η τελευταία».  Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κος Κεφαλίδης δήλωσε ότι μέσα σε τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς 125 χιλιάδες δολάρια, τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες ενέργειες θα αποφασιστούν στις ΗΠΑ.

Πιο Δημοφιλή