ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαΐου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Εκλογές 2014: Σγουρός: Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων της Αττικής και στο Β’ γύρο

 

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός.

 

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της Αττικής να τον στηρίξουν το δεύτερο γύρο εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Αττικής, για τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους πολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δώσαμε έναν αγώνα δύσκολο, με πολλά εμπόδια. Πολλοί με παλαιές αντιλήψεις, εξακολουθούν να βλέπουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με κριτήρια κομματικών επιλογών, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την αυτοδιοίκηση για ιδιοτελή πολιτικά οφέλη.

Εμείς υπερασπιζόμαστε την Περιφέρεια για τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και μόνο» τόνισε ο κ. Σγουρός.

«Η Περιφέρεια υπάρχει για τους πολίτες. Γι΄αυτό και ζητάω την Κυριακή, 25 Μαΐου, την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο των πολιτών. Στην κρίσιμη φάση που διανύει η πατρίδα μας με δεδομένη την ανεργία, τη συρρίκνωση των εισοδημάτων και τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προσανατολισμό στο έργο και στις λύσεις με όρους ανάπτυξης, απασχόλησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των εισοδημάτων. Τα προβλήματα είναι πολλά, σύνθετα και μεγάλα. Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο με συνεργασία και ενότητα, μπορούμε να προχωρήσουμε. Σε αυτή την ενότητα καλώ τους πολίτες της Αττικής, την ερχόμενη Κυριακή. Τώρα δεν είμαι εδώ απο προσωπική φιλοδοξία, είμαι εδώ και το γνωρίζετε για να κάνω το καλύτερο. Παραμένω προσηλωμένος σε αυτό, μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζώη μας. Συνεχίζουμε...»

 

Πιο Δημοφιλή