ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Τη συντήρηση του πρασίνου για σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου και χώρους αναψυχής της Αττικής, για τρία έτη, εξασφαλίζει η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου,

με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης 656.250 ευρώ με ΦΠΑ. Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο Πεδίο του Άρεως (εντός του πάρκου), την πλατεία Πρωτομαγιάς, τον Λόφο Εθνικής Αντίστασης, το Αττικό Άλσος (εντός του άλσους) και το Πάρκο Ριζάρη. Στο επίκεντρο του έργου είναι η βελτίωση, η προστασία και η ανάδειξη του χαρακτήρα των περιοχών πρασίνου προκειμένου να αποτελούν πόλους αναψυχής και πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους, με γνώμονα την ενδυνάμωση και τη διαφύλαξη της περιβαλλοντικής ισορροπίας των οικοσυστημάτων. Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συντήρηση, άρδευση και διαμόρφωση του πρασίνου, τη φυτοπροστασία του υφιστάμενου πρασίνου, τη συμπλήρωση φυτικού υλικού όπου απαιτείται, τη συντήρηση του αρδευτικού συστήματος, τη βελτίωση των συνθηκών του εδάφους, τον καθαρισμό των παρτεριών. Το περιεχόμενο δε των εργασιών εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες και την υφιστάμενη κατάσταση κάθε πάρκου.

Πιο Δημοφιλή