ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Με επικεφαλής τον Πρόεδρό του και Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσση Σιώμο, με εθελοντές και 3 οχήματα ο Σ.Π.Α.Π.

βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και συνέδραμε αποτελεσματικά το Πυροσβεστικό Σώμα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στη Νέα Μάκρη, σε χαμηλή βλάστηση, πάνω από το αμαξοστάσιο του Δήμου Μαραθώνα. Η έγκαιρη επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Εθελοντικών Ομάδων έγκαιρα και αποτελεσματικά, απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς, η οποία ετέθη υπό έλεγχο και κατασβήστηκε. Στην προσπάθεια συμμετείχαν ο Σ.Π.Α.Π., το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, η Εθελοντική Ομάδα της Άνοιξης, η Εθελοντική Ομάδα Ραφήνας Πικερμίου (ΕΘ.Ο.Ρ.Π.) και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.

Ειδικότερα στην κατάσβεση συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 Πυροσβεστικά Ελικόπτερα, 3 οχήματα του Σ.Π.Α.Π., 1 οχήματα του Δήμου Βριλησσίων, 3 οχήματα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, 1 της Εθελοντικής Ομάδας της Άνοιξης και 2 της ΕΘ.Ο.Ρ.Π. Παρόντες στον τόπο της πυρκαγιάς ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα Βάϊος Θανασιάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαφάνειας και Διαχείρισης του Δήμου Μαραθώνα Γιώργος Νησιώτης. Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η άμεση επέμβαση Πυροσβεστικού Σώματος, Αυτοδιοίκησης και εθελοντών αποσόβησε επικίνδυνες καταστάσεις.

Η επέμβαση ήταν ακαριαία και η φωτιά ετέθη γρήγορα υπό απόλυτο έλεγχο. Φυσικά ήταν καταλυτική η επέμβαση των 2 πυροσβεστικών ελικοπτέρων τύπου Ericsson! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εργαζομένους και εθελοντές του ΣΠΑΠ και των Δήμων για το αίσιο και επιτυχές αποτέλεσμα! Ο Σ.Π.Α.Π. βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή και υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα, από την άμεση και ουσιαστική μας συμμετοχή στην  Γραφείο Τύπου  Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.)

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές μας θα συνεχίσουν να είναι σε επιφυλακή και εγρήγορση , τόσο στο βουνό, όσο και στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων Μελών μας, αλλά και της Αττικής γενικότερα».

 

Πιο Δημοφιλή