ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

15 - 17 Ιουνίου 2018 στο γήπεδο Beach Volley, Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου με  τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής  Σε ένα τριήμερο γιορτής, από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου,

η καρδιά της πόλης χτυπά δυνατά στο Surf Art Festival Vol. 5, που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για μία ξεχωριστή διοργάνωση µε κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία, που φέτος πραγματοποιείται σε έναν χώρο ο οποίος – με εξαίρεση τους τελικούς Beach Volley των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 – δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί για εκδήλωση. Συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες διαδραστικού χαρακτήρα για τους επισκέπτες όπως: έκθεση φωτογραφίας, κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και painting workshop. Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται σεμινάρια για την οικολογία, τη φύση και τη θάλασσα, ενώ θα μετάσχουν και σχολές yoga, διαλογισμού και acro yoga. Ταυτόχρονα, θα εξελίσσεται μεγάλη γιορτή με έκθεση τέχνης, σινεμά, κουκλοθέατρο, ακροβατικά, skate και ποδήλατα αλλά και συναυλίες, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθούν και δράσεις με επίκεντρο τον χώρο της μοτοσυκλέτας, με έκθεση, επίδειξη και έναν ιδιαίτερο αγώνα “fun summer rotten race”. 

Πιο Δημοφιλή