ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Σε μια σεμνή και συνάμα συγκινησιακά φορτισμένη και όμορφη εκδήλωση, η σημερινή Διοίκηση του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ),

υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των 10 Δήμων που απαρτίζουν τον Σύνδεσμο, τίμησαν τους διατελέσαντες Προεδρους του, από την ίδρυση του (1993) έως και σήμερα!
Μαζί με τους πρώην Δημάρχους Λέανδρο Χατζηανδρέου (Αγία Παρασκευή), Φωτεινή Σακελαρίδου (Ζωγράφου). Χαράλαμπο Σκούρτη (Χολαργός), Θεόδωρο Γεωργάκη (Ηλιούπολη), εμβληματικές προσωπικότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχα την χαρά να βρεθώ και να τιμηθώ μαζί τους με την κοινή μας ιδιότητα των πρώην Προέδρων του Συνδέσμου! Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τον σημερινό Πρόεδρο και Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο και τον Αντιπρόεδρο και Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όσο και όλους τους Δημάρχους-Μέλη της ΓΣ του ΣΠΑΥ για την ομόφωνη απόφαση αναγόρευσης μου ως Επιτίμου Προέδρου του ΣΠΑΥ (όντας ο μακροβιότερος [13 χρόνια] διατελέσας Πρόεδρος του Συνδέσμου)! Η απόφασή τους αυτή, πέρα από συμβολισμούς, αποτελεί μια μικρή ηθική δικαίωση για όλους όσους από το 2003 έως και το 2015, σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας και ευθύνης, δουλέψαμε σκληρά και καθημερινά για να παραμείνει ο Υμηττός μας πράσινος! Συνάμα με γεμίζει πρόσθετη ευθύνη για να βρίσκομαι θεσμικά πλέον στο πλευρό της διοίκησης του Συνδέσμου, στην σημαντική, άοκνη και υπεύθυνη προσπάθεια που συνεχίζουν τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια!
Τέλος, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω και να τονίσω ότι τίποτε δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα σε αυτό το όμορφο αυτοδιοικητικό ταξίδι μου των 13 χρόνων στο τιμόνι του Συνδέσμου, χωρίς την μοναδική συμβολή των εργαζομένων στον ΣΠΑΥ και των εξαιρετικών παιδιών των εθελοντικών μας ομάδων! Όλοι τους με απαράμιλλη αυταπάρνηση και ξεχωριστό μεράκι και ζήλο, υπήρξαν οι κινητήρια δύναμη της όλης προσπάθειας και σε εκείνους πρέπουν συγχαρητήρια και αναγνώριση!

Πιο Δημοφιλή