ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), ολοκλήρωσε καθαρισμούς και αποψιλώσεις ξερών χόρτων σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές,

καθώς και σε αλσύλλια και άλλους ανοικτούς χώρους πρασίνου στους Δήμους Μαραθώνα, Σπάτων-Αρτέμιδας και Διονύσου, στο πλαίσιο του προγράμματος συνδρομής προς τους Δήμους Μέλη του. Συγκεκριμένα, μία ομάδα εργαζομένων του Σ.Π.Α.Π. συνέδραμε το Δήμο Μαραθώνα, στον καθαρισμό και την αποψίλωση περιαστικών περιοχών, καθώς και κατά μήκος της Λεωφόρου Μαραθώνος, μία δεύτερη ομάδα συνέδραμε το Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας για τον καθαρισμό αστικών και περιαστικών περιοχών, καθώς και στο Άλσος που βρίσκεται επί της οδού Αρτέμιδος κατά μήκος της παραλίας και μία τρίτη ομάδα συνέδραμε το Δήμο Διονύσου σε περιοχές που υποδείχθηκαν από το Δήμο σε κεντρικά σημεία της πόλης, καθώς και σε αστικές περιοχές, προκειμένου να διασφαλισθεί και στους τρεις Δήμους, η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε τους καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις περιοχών που μας υποδεικνύουν οι Δήμοι Μέλη μας, στο πλαίσιο ενός προγράμματος δράσεων που ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες. Ολοκληρώσαμε τους καθαρισμούς στους Δήμους Μαραθώνα, Σπάτων-Αρτέμιδας και Διονύσου, με δράσεις βασισμένες στην πάγια τακτική του Σ.Π.Α.Π. για την παροχή βοήθειας στους Δήμους Μέλη του, όταν τη χρειάζονται, χωρίς να διαχωρίζουμε το πράσινο του βουνού από το πράσινο που υπάρχει στις πόλεις. Το περιβάλλον έχει ανάγκη τη φροντίδα μας όπου και αν βρισκόμαστε. Οι δράσεις αυτές έχουν ιδιαίτερα προληπτική σημασία ενόψει του καλοκαιριού που έχει ξεκινήσει, διότι εντάσσονται στην προγραμματισμένη λήψη των μέτρων που απαιτούνται ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο εκδήλωσης κάποιου δυσάρεστου συμβάντος πυρκαγιάς, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους Μέλη μας, βοηθώντας στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων του Πεντελικού».

Πιο Δημοφιλή