ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Μεγάρων , στα πλαίσια της δράση προαγωγής υγείας,

πραγματοποίησαν την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 για πρώτη φορά εμβολιασμό σε παιδιά Ρομά στη περιοχή Βλυχό Μεγάρων. Πρόκειται για μία δράση προάσπισης υγείας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 40 παιδιά Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας : «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» . Η δράση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου κοινότητας - Παράρτημα Ρομά της περιοχής με την στήριξη του προσωπικού του αλλά και της υπεύθυνης του προγράμματος κας Ελένης Σωτηροπούλου. Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα την ίδια δράση και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως έχει ήδη πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν και σε άλλους δήμους της περιοχής.

Πιο Δημοφιλή