ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) συνδράμει το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμών

και αποψιλώσεων στους Δήμους Μέλη, που έχει εκπονήσει εδώ και καιρό ο Σύνδεσμος, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο. Ειδικότερα, εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. εργάζονται εντατικά από σήμερα και μέχρι τις 8 Ιουνίου 2018, για τον καθαρισμό από ξερά χόρτα και ξερά κλαδιά στην περιοχή πέριξ του Δάσους Συγγρού και του Κτήματος Καρέλλα.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου Βλάσσης Σιώμος της ΚΕΔΕ δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και αυτή την εβδομάδα με καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε επίκαιρα αστικά και περιαστικά σημεία στο Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο, πέριξ του Δάσους Συγγρού, που έχουν επανειλημμένα εκδηλωθεί συμβάντα με συχνές πυρκαγιές τα τελευταία τρία χρόνια, με τελευταίο το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής 1 Ιουνίου, η προσοχή μας ήταν και θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Για τον ίδιο λόγο, εκτός του καθαρισμού θα υπάρχει και φέτος ανεπτυγμένη πυροφύλαξη, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ετοιμότητας από το Σύνδεσμό μας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Σύνδεσμός μας θα συνεχίσει να παρέχει τη συνδρομή του στους Δήμους Μέλη του, όπως κάθε χρόνο. Με κάθε μέσο που διαθέτουμε και με όλες μας τις δυνάμεις, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές και να προετοιμαστούμε σωστά για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο. Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους Μέλη μας, με στόχο να καλύψουμε όσο πιο μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε έτσι στην καλύτερη πρόληψη και ετοιμότητα των Δήμων που περιβάλλουν το Πεντελικό ».

Πιο Δημοφιλή