ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση του πρώην Δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού από τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ

Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής). Η εξαφάνιση δε, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων, τόσο Δημάρχων, όσο και Δημοτικών Συμβούλων μέλη του Συμβουλίου της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής), όπου στο Συμβούλιο της Παρασκευής 1/6/2018, Δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του και την ανησυχία του λέγοντας : «Που έχει εξαφανισθεί ο Ιατρού; Μήπως έχει παραιτηθεί από τον ΕΔΣΝΑ;» Η απάντηση ήρθε από το βάθος της αίθουσας λέγοντας κάποιος : «Ποιός ξέρει; Πέρασε τα λατομεία να γίνουν  ΧΥΤΑ και τώρα μάλλον δεν τον χρειάζεται η Περιφερειάρχης». Κάποιοι άλλοι όμως είπαν ότι : «εξαφανίστηκε και αποστασιοποιήθηκε από την Περιφερειάρχη, επειδή το θέμα των απορριμμάτων, δεν «τσουλά» και λόγω ότι βλέπει την «καταστροφή» να έρχεται, την έκανε με ελαφρά πηδήματα». Καθαρή εξήγηση πάντως, δεν δόθηκε από κανέναν γιατί έχει εξαφανισθεί ο κ. Ιατρού και έχουν μείνει όλοι με την απορία. Η «στήλη» ελπίζει να δώσει γρήγορα κάποιο «στίγμα», επειδή όπως και να έχει...ανησυχούμε!

* Η φωτό είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Πιο Δημοφιλή