ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Το αδιέξοδο που βρίσκεται ante portas στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η απάντηση που έδωσε η Κομισιόν

σε ερώτηση του ευρωβουλευτή κ. Ν. Χουντή. Σύμφωνα με την απάντηση της Κομισιόν «Λαμβανομένης υπόψη της ποσότητας των απορριμμάτων, που παράγονται στην Αττική, οι σοβαρές καθυστερήσεις στην προετοιμασία και την εφαρμογή των έργων διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ιδιαίτερα ανησυχητική· μέχρι στιγμής δεν έχουν εγκριθεί έργα γι’ αυτές τις βασικές υποδομές, με εξαίρεση ένα έργο για τα Κύθηρα, ύψους 4 εκατ. Ευρώ» ενώ σε άλλο σημείο της απάντησης επισημαίνεται ότι «Οι ελληνικές αρμόδιες αρχές είναι άμεσα υπεύθυνες για την κατάλληλη αντιμετώπιση και την αποφυγή καταστάσεων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον».

Για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και τις τακτικές επισημάνσεις της παράταξής μας, η απάντηση της Κομισιόν δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Από την τραγική απόφαση της κας Δούρου περί ακύρωσης των ώριμων διαγωνιστικών διαδικασιών τον Νοέμβριο του 2014, οπότε διεγράφη μεμιάς για παλαιολιθικές ιδεοληψίες κάθε πρόοδος που είχε συντελεστεί για την κατασκευή νέων μονάδων επεξεργασίας χάνοντας 400 εκ. € από κοινοτικά και  ιδιωτικά κεφάλαια, μέχρι και σήμερα δεν έχει συντελεστεί καμία απολύτως πρόοδος. 


Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής εγκλωβισμένη στις ανέφικτες προεκλογικές εξαγγελίες της, στον κατά φαντασία σχεδιασμό της και επιδεικνύοντας πρωτοφανή ανευθυνότητα, οδηγεί την κατάσταση σε αδιέξοδα που φαντάζουν αδιανόητα για την Αττική του 21 ου αιώνα αφού αντί αύξησης της ανακύκλωσης εξαντλείται και ο τελευταίος χώρος υγειονομικής ταφής. Από την πλευρά μας έχουμε ενημερώσει εγγράφως για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, τόσο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου. 


Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Πιο Δημοφιλή