ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Μαΐου 2014 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Κάλεσμα προς όλους τους Κορυδαλλιώτες για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας που καταγράφει ο δήμος σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Κασιμάτης,

μέσω του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού, «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το πρόσωπό του. Τα έργα υποδομής και ανάπτυξης, που υλοποιήθηκαν τα 7 προηγούμενα χρόνια, αλλάζοντας κυριολεκτικά την όψη του Κορυδαλλού, κυρίως όμως δίνοντας λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και σε χρόνια αιτήματα των δημοτών, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον της πόλης.
                 
Μιας πόλης, που χρειάστηκαν να περάσουν 67 ολόκληρα χρόνια μέχρι να αποκτήσει το δικό της δημαρχείο, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα που συμβολίζει την οριστική αλλαγή σελίδας αφήνοντας πίσω τη μιζέρια του παρελθόντος επενδύοντας ουσιαστικά στην παιδεία και τον αθλητισμό. Εχοντας στην κορυφή της αυτοδιοικητικής ατζέντας την ανακούφιση της Κορυδαλλιώτικης οικογένειας, που πλήττεται από την οικονομική κρίση, η απερχόμενη δημοτική αρχή ανέπτυξε ένα εκτεταμένο δίκτυο δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής στήριξης ώστε να αντιμετωπιστούν στην πράξη οι δυσκολίες που βιώνει σημαντικό τμήμα των δημοτών.
Με οδηγό την εξωστρέφεια αλλά και την επιτυχή μάχη της καθημερινότητας, ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός, «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», υπό τον κ. Κασιμάτη, φιλοδοξεί να οδηγήσει την πόλη με ασφάλεια σε μονοπάτια δημιουργίας και προόδου.

Πιο Δημοφιλή