ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Γιάννης Σγουρός : Η εκστρατεία της προπαγάνδας συνεχίζεται από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής που προσπαθεί με κάθε μέσο και κάθε τρόπο να δημιουργήσει

μια εικονική πραγματικότητα αναφορικά με την αποτελεσματικότητά της και το έργο που (δεν) παράγει. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής εκστρατείας αυτοδιαφήμισης που έχει ξεκινήσει «This_is_not_fake_news», προβάλλεται το έργο του κτιρίου του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Αυτό που ωστόσο αποκρύπτει από την προπαγάνδα της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, είναι ότι το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής από την προηγούμενη διοίκηση (ΑΔΑ: ΒΛΩΛ7Λ7-ΕΔ9), η δε σημερινή απλά το παρέλαβε και το συνέχισε ως μεταφερόμενη πράξη στο νέο ΠΕΠ. Ο ορισμός του fake_news από μία ασόβαρη δημόσια αρχή που έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση!

Πιο Δημοφιλή