ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Από τις αρχές Νοεμβρίου 2016, δηλαδή σχεδόν 1,5 χρόνο πριν, ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης,

 

επικαλούμενος το νόμο Ν. 4320/15 (άρθρο 5), σύμφωνα με τον οποίο «σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, χορηγείται για το έτος 2015 δωρεάν ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος για την κύρια κατοικία τους έως 1200 kwh ανά τετραμηνία», είχε ζητήσει από τη διοίκηση Παππού να πράξει αυτό που έκανε ο ίδιος, όντας δήμαρχος, τόσο στον πρώην δήμο Φυλής, όσο και στο Καλλικρατικό δήμο. Να βοηθήσει δηλαδή τους πολίτες, οι οποίοι αποδεδειγμένα δε μπορούσαν να πληρώσουν, προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα. 


Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Στην περιοχή που ζούμε έχουμε εκατοντάδες κομμένα ρεύματα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη από δωρεάν ρεύμα. Είναι υποχρέωση του δήμου να βοηθήσει. Μπορείτε να το κάνετε νόμιμα. Υπάρχουν νόμοι, όπως το έκανα και εγώ στο παρελθόν. Σε ένα δήμο που λαμβάνει αντισταθμιστικά για μια υπερτοπική χρήση, δε μπορεί κανείς να βαφτίζει ως «ανάγκη» το δικαίωμα του δημότη να απολαμβάνει αγαθά, όπως το ρεύμα και το νερό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 


Τότε, ο δήμαρχος και μέλη της διοίκησης (αντιδήμαρχοι, κλπ.) είχαν κατηγορήσει τον κ. Μπουραΐμη για «ψευτοπολιτική». Σήμερα, η διοίκηση Παππού σπεύδει με ανακοίνωσή της να παρουσιάσει ως καινοτόμα κίνηση του δήμου, τη μη διακοπή ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά ακραίας φτώχειας. Δηλαδή να υλοποιήσει την «ψευτοπολιτική» που υλοποιούσε ως δήμαρχος ο Δημήτρης Μπουραΐμης. Και το κάνει, τη στιγμή που αυτό αποτελεί υποχρέωση του δήμου, αφού πλέον είναι επιταγή του κράτους προς άμεση υλοποίηση


Ευχόμαστε, έστω και τώρα, η διοίκηση Παππού να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και μετά από περίπου 4 χρόνια διοίκησης να νιώσουν και εκείνοι, ενόψει των ημερών του Πάσχα, την Ανάσταση στις οικογένειές τους.

Πιο Δημοφιλή