ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε  με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του Δήμου, θέματα σχετικά με την περιοχή της Νέας Σμύρνης και  βασικά σημεία της τρέχουσας πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών.
Κύρια εργαλεία αυτής της περιόδου για την στήριξη των δήμων από το υπουργείο, είναι τα χρηματοδοτικά προγράμματα «ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ» τα οποία έχουν εξασφαλίσει συνολικούς πόρους 740 εκατ. ευρώ για το 2018 προκειμένου να χρηματοδοτηθούν με ταχύτητα και ευελιξία έργα μικρής κλίμακας, ορισμένα από τα οποία εκκρεμούν για χρόνια.
Ο υπουργός Εσωτερικών, επεσήμανε ότι παρά τις δεδομένες δυσκολίες, η προσπάθεια ενίσχυσης των δήμων εμπλουτίζεται, τόσο με τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όσο και με την αύξηση των πόρων και την βελτίωση των διαδικασιών για έργα και σκοπούς που υποστηρίζονται διαχρονικά από το υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο Δημοφιλή