ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθεια της να προωθήσει την αντιπλημμυρική προστασία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μάνδρας,

προχώρησε στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Το Περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε το έργο, με τίτλο : ''Oλοκληρωμένη γεωλογική ερευνά για την μείωση του πλημμυρικού κινδύνου'', το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Ι.Γ.Μ.Ε, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, με το ποσό των 41.800,00 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η μελέτη συγκεκριμένων  περιοχών, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα ανάσχεσης. Η Περιφέρεια Αττικής, με την παρούσα μελέτη, κάνει ακόμη ένα βήμα για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Μάνδρας, ενώ συνεχίζει ταχύτατα τις ενέργειες της για την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών γραφειοκρατικών διαδικασιών που τρέχουν παράλληλα, ώστε τέλος Αυγούστου, να δημοπρατήσει και την εργολαβία του έργου «Εκτροπή του χειμάρρου της Αγίας Αικατερίνης και διευθέτηση του χειμάρρου Σούρες».

Πιο Δημοφιλή