ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Μετά από τη συνάντηση που είχε χθες με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου,

Θεόδωρος Σχινάς, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε: «Συγκάλεσα τη συνάντηση αυτή με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Συμβουλίου, μετά από την επεισοδιακή συνεδρίαση της 8ης Φεβρουαρίου, με στόχο να διασφαλίσουμε, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικές, χωρίς βιαιότητες και επεισόδια, συνεδριάσεις του συλλογικού μας οργάνου. Συνεδριάσεις που θα διασφαλίζουν τον ανοικτό και δημοκρατικό χαρακτήρα των συνεδριάσεων, αποτρέποντας επεισόδια που όχι μόνο υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Συμβουλίου αλλά λειτουργούν στην ουσία σε βάρος των αιτημάτων και των διεκδικήσεων των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε απαιτείται η περιφρούρηση από όλους μας των δημοκρατικών διαδικασιών. Τα ζητήματα αυτά εξέθεσα στους επικεφαλής και τους εκπροσώπους τους, τονίζοντας την κρισιμότητα του διακυβεύματος και τη συλλογική μας ευθύνη».

Πιο Δημοφιλή