ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Στην Καισαριανή της αντίστασης, των κοινωνικών αγώνων, της προσφυγιάς! Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο της πόλης Ηλία Σταμέλο,

με τον οποίο μπορεί να μας χωρίζουν τόσο διαφορετικές κοσμοθεωρίες, μας ενώνει όμως η κοινή αγωνία για τις πόλεις μας και τους συμπολίτες μας, μας ενώνει η ανάγκη θεσμικής συνεννόησης για την κατά προτεραιότητα προώθηση έργων και πρωτοβουλιών για όλες τις λαϊκές, προσφυγικές γειτονιές του Λεκανοπεδίου! Γειτονιές που υπηρέτησα χρόνια από την θέση του Δημάρχου και υπηρετεί και εκείνος σήμερα!
Συζητήσαμε διεξοδικά για τα έργα που η Δημοτική του Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο της Καισαριανής διεκδίκησε και διεκδικεί και που αφορούν σε χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, έργα σημαντικά για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής! Έργα που είναι σε φάση εκκίνησης, όπως: α) Το σημαντικότατο έργο της ολοκλήρωσης του οριστικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων , το οποίο εκτελούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, και του οποίου τόσο οι διαγωνιστικές διαδικασίες, όσο και ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο ολοκληρώθηκαν και αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου και η εκκίνηση των εργασιών το αργότερο έως το Πάσχα! β)το έργο των ασφαλτοστρώσεων δεκάδων οδών της πόλης, του οποίου οι διαγωνιστικές διαδικασίες ανάδειξης αναδόχου είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου. γ) οι μελέτες ανάδειξης και αξιοποίησης του ιστορικού Πάρκου Σκοπευτηρίου, που αφορά στην αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην Κέντρου Το Χάραμα αλλά και των πρώην γραφείων της Σκοπευτικής Ένωσης, αλλά και σε σειρά παρεμβάσεων ενίσχυσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, του πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες είναι σε φάση δημοπράτησης για την ανάδειξη μελετητή, αλλά και Έργα που διεκδικεί ο Δήμος Καισαριανής για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια μέσω της απαραίτητης Προγραμματικής Σύμβασης, όπως: α) το έργο της κατασκευής Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, έργο με ολοκληρωμένες μελέτες εφαρμογής και ώριμο προς δημοπράτηση, και β) επιμέρους σημαντικά έργα και παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας (Αναβάθμισης αύλειων χώρων, παιδικών χαρών , χώρων αθλητισμού), των οποίων οι μελέτες είναι σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και ωρίμανσης! Τέλος ενημερώθηκα και συζητήσαμε για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης (την οποία ανεπιφύλακτα στηρίζω) σχετικά με τους δύο σταθμούς της Γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ (σε Άγιο Νικόλαο και Άνω Καισαριανή), των οποίων οι εργασίες κατασκευής σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2019! Συνεχίζουμε την προσπάθεια στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου! 
Η Αττική χρειάζεται όραμα, σχέδιο, εμπειρία και γνώσεις! 
Η Αττική χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και αποτέλεσμα!

Πιο Δημοφιλή