ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα, παρουσία του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Δημάρχου Ελευσίνας

ανοιχτή διαβούλευση, στην οποία είχαν προσκληθεί και οι φορείς της περιοχής, με θέμα την κατασκευή του Ευρασιατικού διασυνδετήριου αγωγού (EuroAsia Interconnector). Πρόκειται για τριμερή συνεργασία ηλεκτρικής διασύνδεσης των ενεργειακών συστημάτων Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας με υποθαλάσσιο και υπόγειο καλώδιο, τμήμα του οποίου θα διέλθει και από περιοχές της Δυτικής Αττικής. Το έργο αποτελεί την ενεργειακή γέφυρα μεταξύ των δύο ηπείρων, με συνολικό μήκος διασύνδεσης 1500 χλμ, δημιουργώντας ένα αξιόπιστο εναλλακτικό διάδρομο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας προερχόμενης από ανανεώσιμες πηγές και από φυσικό αέριο, γι αυτό και θεωρείται ως ένα κορυφαίο έργο κοινού ενδιαφέροντος από την Ε.Ε. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου Γιάννης στο χαιρετισμό του, μεταφέροντας την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της κ. Ρένας Δούρου για την συγκεκριμένη επένδυση, επεσήμανε την σπουδαιότητα αυτής. Επίσης αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν για την Εθνική οικονομία και ειδικότερα για την Δυτική Αττική, αλλά και στην ανάγκη διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία, ώστε η υλοποίηση του να αποτελέσει υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, για κάθε δραστηριότητα στη Δυτική Αττική.

Πιο Δημοφιλή