ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς το Δήμο Γλυφάδας και αφού είχε συνομιλία με τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Παπανικολάου,

έκανε όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και λίγο καιρό,την ανάλογη ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο (facebook). Ανάρτηση που περιείχε αρκετό «λιβάνισμα» στο πρόσωπο του κ. Παπανικολάου. Αυτή την φορά όμως, απάντησε και ο κ. Παπανικολάου στο facebook και καλά έκανε, αλλά η «στήλη» διαβάζοντας και τις δυο αναρτήσεις, φάνηκε ότι είναι και αυτό «λιβάνισμα». Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε, ότι και οι δύο είναι εξαίρετοι Αυτοδιοικητικοί...αλλά τέτοιο «λιβάνι»!! Πάντως, η δήλωση του Δημάρχου Γλυφάδας, είναι σα να λέει ξεκάθαρα, ότι στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά στο θέμα της Περιφέρειας. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του κ. Παπανικολάου και θα καταλάβετε!

Γιώργος Παπανικολάου!Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαμε χθες στην Γλυφάδα τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής και επί 12 χρόνια Δήμαρχο Βύρωνα και Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Νίκο Χαρδαλιά. Με τον Νίκο μας συνδέει φιλία πολλών χρόνων και η συνεργασία μας σε κάθε επίπεδο υπήρξε διαχρονική και εξαιρετική! Δεν ξεχνάω ποτέ ότι στο δικό μου ξεκίνημα στη Γλυφάδα ήταν πολύτιμος αρωγός , οι συμβουλές του υπήρξαν καταλυτικές . Πίστεψε στο εγχείρημά μας από την αρχή , όταν δηλαδή τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα και ευοίωνα. Και αυτό σημαίνει πολλά. Τον ενημερώσαμε για τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις μας σε κάθε γειτονιά της πόλης και επισκεφθήκαμε μαζί τα αντιπλημμυρικά έργα στη Τερψιθέα που είναι σε εξέλιξη. Το ενδιαφέρον του Νίκου όλα αυτά τα χρόνια για την αυτοδιοίκηση το χαρακτηρίζει η συνέπεια, η εργατικότητα και κυρίως το αποτέλεσμα, και στην απόφαση του για πιο ενεργή συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά του Λεκανοπεδίου, η Γλυφάδα προσβλέπει σε έναν σπουδαίο σύμμαχο!

Καλή συνέχεια Νίκο μου.

Πιο Δημοφιλή