ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Τιμητική διάκριση για την πολυετή στήριξη στις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού, απένειμε σήμερα ο ΣΕΓΑΣ στην Περιφερειάρχη Αττικής,

Ρένα Δούρου στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βραβεύσεων του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για ζητήματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Καλλιόπη Βέττα. Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε για την ιδιαίτερη τιμή, επισήμανε: «Αυτή η βράβευση δεν αφορά αποκλειστικά το πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι απευθύνεται σε όλη την Περιφέρεια Αττικής. Σε όλους όσοι εργάζονται, υπηρετώντας καθημερινά τους πολίτες. Απευθύνεται επίσης σε όσους αιρετούς της Περιφέρειας, όπως ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για ζητήματα αθλητισμού, κος Πάντζας, εξειδικεύονται στα ζητήματα αθλητισμού. Η τιμή που μου κάνετε αποτελεί επιβράβευση της αντίληψης που έχει η Διοίκησή μας για τον αθλητισμό. Ειδικότερα για τον κλασικό αθλητισμό. Για τον μαζικό αθλητισμό και για το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτόν όλων των συμπολιτών μας στην Αττική. Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, ο αθλητισμός, ο κλασικός αθλητισμός δεν ταυτίζονται με ένα γήπεδο ή μια αθλητική εγκατάσταση. Έχουν να κάνουν με μια διαφορετική  προσέγγιση ζωής. Αυτήν ακριβώς την προσέγγιση στηρίζουμε εμπράκτως στην Περιφέρεια Αττικής μέσα από πολύμορφες συνέργειες με φορείς όπως ο ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τους Δήμους. Μέσα από πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού και μέσα από τη δημιουργία υποδομών ανοικτών στους πολίτες. Δεσμευόμαστε, Διοίκηση, εργαζόμενοι, αιρετοί της Περιφέρειας ότι θα συνεχίσουμε την ίδια ρότα, με την ίδια πεποίθηση, με την ίδια συνεπή δουλειά».

Πιο Δημοφιλή