ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Στο 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης βρέθηκε στις 28/01/18, η πρώτη δράση «Πρόσκληση στην Πρόληψη» για το έτος 2018, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Το ΙΑΣΙΟ Θεραπευτήριο μαζί με το εξειδικευμένο του προσωπικό, υπό την αιγίδα και ευγενή χορηγία της κας Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή, σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη», έδωσε την ευκαιρία σε γονείς μαθητών αλλά και μαθητές του 4 ου Λυκείου και 5 ου Γυμνασίου της Νέας Σμύρνης, να προβούν σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις δωρεάν. Στη «Πρόσκληση στην Πρόληψη» το παρών έδωσαν : Σταύρος Τσουλάκης (Δήμαρχος Νέας Σμύρνης), Δημήτρης Πανταζής (Δημοτικός Σύμβουλος, εκδότης εφημερίδας «Η Φωνή της Νέας Σμύρνης», ιδρυτής & Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη») Θεώνη Αλεξοπούλου (Γενική Γραμματέας Φιλανθρωπικού Σωματείου «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη», Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής 4ου Γενικού Λυκείου Ν.Σμύρνης),  Νότης Γιατζίδης (εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Νέας Σμύρνης) και Μανώλης Γρηγοράκης (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου).

Πιο Δημοφιλή