ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Γράφει ο Αντ. Δεωνάς

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «pitsounicity.gr», παρουσία Υπουργών, Βουλευτών και Δημάρχων, είχε τονισθεί ότι ως Πόρταλ, εστιάζουμε και ερευνούμε με προτεραιότητα

θέματα περιβάλλοντος και ως συνέπεια ο ΕΔΣΝΑ, ως διαχειριστική αρχή που είναι για τα απορρίμματα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σήμερα λοιπόν, επαναφέρουμε τον «φακό» μας σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, που σχετίζεται και πάλι με την διαχείριση των στραγγισμάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής και έχει αυτή την φορά οικονομικό περιεχόμενο. Όπως πληροφορηθήκαμε, σε προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με πρόταση μέλους της, ετέθη θέμα εξοικονόμησης σημαντικών για τον ΕΔΣΝΑ πόρων, καθώς τα στραγγίδια μειώνονται και ο ΧΥΤΑ θα κλείσει με την πλήρωση της Β΄Φάσης σε 20 μήνες. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ομοφωνία για την πρόταση μείωσης του κόστους, καθώς ένα «ταχυδρομικό περιστέρι» μας πληροφόρησε ότι κάποιοι, ίσως ενοχλήθηκαν με την  ανάδειξη τέτοιου θέματος.

Εμείς πάντως, είμαστε παρόντες, παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και φυσικά...θα επανέλθουμε!

 

Πιο Δημοφιλή